(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada onlayn muloqot muhitida qay yo‘sinda muomala qilish madaniyati, netiket tushunchasi tahlil qilingan. Onlayn muloqot jarayonida axloqiy me’yorlarga rioya etish, suhbatdoshning hurmatini saqlagan holda murojaat qilish haqida fikrlar keltirilgan va tahlil qilingan.Tadqiqot natijalariga ko‘ra, netiketga amal qilish onlayn muloqotda hurmatni, ijobiylikni va ijtimoiy mas’uliyatni mustahkamlashda muhim omil ekanligi aniqlangan.