(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Maqolada O‘zbekistonda rasman ovlashga ruxsat etilgan sutemizuvchilar va qushlar sinf, turkum, oila va turlar kesimida sistematik jihatdan tahlil qilingan. O‘rganishlar natijasida O‘zbekistonda ovlashga ruxsat etilgan sutemizuvchilar sinfining 4 ta turkum, 11 ta oila va 16 tur vakillari va qushlar, sinfining 8 ta turkum, 12 ta oila va 45 turni tashkil qilishi aniqlandi.