(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Mazkur maqola maktabgacha ta’lim tashkilotlarini samarali boshqarish va sifatni oshirishda korporativ yondashuv printsiplarini joriy qilishning asosiy yondashuvlarini ko‘rib chiqadi. U resurslardan samarali foydalanish, stratejik rejalashtirish, KPI (asosiy ko‘rsatkichlar) va hamkorlik asosidagi innovatsiyalar yordamida boshqaruv samaradorligini oshirish yo‘llarini taklif etadi.