(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Maqolada stomatologiyada qo‘llaniladigan tish to‘ldiruvchi materiallarning asosiy turlari, ularning tarkibiy xususiyatlari, klinik afzalliklari va mumkin bo‘lgan nojo‘ya ta’sirlari yoritilgan. Turli avlodga mansub to‘ldiruvchi materiallar o‘zaro solishtirilib, zamonaviy nanokompozitlar va biokompatibil moddalarning ustun jihatlari ko‘rsatilgan.