(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi vaqtda harbiy aviasiyani rivojlantirishning istiqbolli yo‘nalishi - uchuvchisiz uchish apparatlarini (UUA) yaratishi va uchuvchisiz uchish apparatlarining (UUA) ommaviy paydo bo‘lishi bilan bog‘liq tahdidlar o‘rganildi, ularga qarshi kurashish muammosi ochib berildi, razvedka vositalari va usullarining rivojlanishi, UUAlarni yo‘q qilish tahlil qilindi, ochilgan muammoni hal qilish yo‘li taklif qilinadi.