(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada arab tili grammatikasiga oid terminologiyaning rivojlanish bosqichlari haqida, umuman olganda terminologiya va uning ahamiyati, terminlarning shakllanish sabablari borasidagi muxtasar lekin keng ahamiyatli malumotlar berilgan.