(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Коррозиянинг келиб чиқиши, турлари, газ қудуқларида коррозия тезлигини аниқлаш усуллари ва қудуқда олиб борилган иишларнинг натижаси баён этилган.