(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Mazkur tezisda to’qimachilik korxonlarida to’qimachilik korxonlarida ishlab chiqarish xarajatlari hisobi va uning ahamiyati, zaruriyatiga oid masalalar tadqiq etilgan.