(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqola o‘zto‘qimachilik sanoati korxonalarida hisob va audit jarayonlarining tashkiliy-uslubiy jihatlarini o‘rganadi. Unda moliyaviy hisobotlarning ishonchliligi, ichki nazorat tizimlari, audit risklari va xalqaro standartlarga moslik masalalari tahlil qilinadi.