(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada inson sezgilarining turlari psixologik hamda fiziologik jihatdan talqin qilinib, unda bu psixik jarayonlarning yanada mukammalroq tushunishga va ularni boshqarish haqida fikr yuritilgan.