(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda tarbiya darslarini ingliz tili darslari bilan bog’lab tashkil etish, integratsiyalash yo`llari, usullari va vositalari ko’rsatilgan.