(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqola hozirgi kunda aholi orasida keng tarqalib borayotgan irsiy kassaliklar, bu kasalliklarga chalingandan so’ng odamlarda kuzatiluvchi belgilar haqida ma’lumot beradi.