(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Maqolada g‘o‘za ekinining o‘sib-rivojlanishi, hosildorligi, tola chiqishi va tola uzunligi, 1000 dona chigit vazniga “Ekosil”, “Ekogum kompleks”, “Ekogum FK” biopreparatlarining ta’sirini o‘rganish bo‘yicha o‘tkazilgan tadqiqot natijalari bayon qilingan. Mazkur biopreparatlar birgalikda qo‘llanilganda yuqori samaradorlikka erishilgan.