(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqola favqulodda vaziyatlarning oldini olish va bartaraf etishning oliy ta’lim muassasalarida Hayot faoliyati xavfsizligi kursini o‘qitishning metodik ta’minoti o’rganadi. U turli xil yondashuvlarni, shu jumladan texnologik yutuqlarni, jamoatchilikni jalb qilishni va o’quv dasturlarini o’rganadi. Keng qamrovli tahlil orqali ushbu usullarning favqulodda vaziyatlarni yumshatish va umumiy xavfsizlikni oshirishda samaradorligini ta’kidlaydi.