(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada Oʻtkir Hoshimovning „Dunyoning ishlari asaridagi ot soʻz turkuminining uslubiy xususiyatlari yaʼni hikoyalardagi otlarning subyektiv baho shakllari, koʻplik qoʻshimchasining nutqdagi uslubiy vazifalari, kelishik qoʻshimchalarining boshqa kelishik qoʻshimchalari va koʻmakchilar bilan sinonimlik holatlari tahlil qilingan.