(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada yoshlar o‘rtasida giyohvandlik tarqalishining asosiy sabablari va uning salbiy oqibatlari tahlil qilinadi. Maqolada giyohvandlikka olib keluvchi omillar, jumladan, oilaviy va ijtimoiy muhit, iqtisodiy sharoitlar va yoshlarning psixologik holati o‘rganiladi. Shuningdek, giyohvandlikning sog‘liqqa, ruhiy holatga va ijtimoiy hayotga salbiy ta’siri hamda ularni bartaraf etish yo‘llari bo‘yicha takliflar berilgan.