(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada Germaniya, Janubiy Koreya va Singapur xorijiy davlatlari misolida kasbiy ta’limi tizimida axborot kompetensiyalarini rivojlantirishning asosiy jihatlari ochib berilgan. Shuningdek, O‘zbekiston kasbiy ta’limi tizimini takomillashtirish va o‘quvchilarning axborot bilan ishlashda kompetensiyasini oshirish bo‘yicha amaliy taklif va tavsiyalar taqdim etildi.