(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Буғдойдан кейин такрорий экилган кунгабоқарнинг “Валя” навини уруғи учун етиштирилганда Экосил 50 г/л, Экогум комплекс ҳамда Экогум ФК препаратлари биргаликда қўллаш самарали бўлган.