(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2024)
В статье приводится исследование концентрацию вредных газов и паров в рабочей зоне и давать оценку чистоты воздушной среды производственных помещений предприятии хлопкоочистительной, текстильной и лёгкой промышленности Республики Узбекистан. Maqolada O’zbekiston Respublikasi paxta tozalash, to’qimachilik va yengil sanoat korxonalarida ishlab chiqarish binolari havo muhitining tozaligini baholash va zararli gazlar va bug’larning ishchi zonasida kontsentratsiyasini o’rganish ko’rsatilgan. The article provides a study of the concentration of harmful gases and vapors in the working area and assess the purity of the air environment of industrial premises at the enterprises of the cotton-cleaning, textile and light industries of the Republic of Uzbekistan.