(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2024)
Tog’ o’simliklari ekologiyasini o’rganishda biz ushbu tog’ muhitini belgilaydigan maxsus moslashuvlar, ekologik o’zaro ta’sirlar va tabiatni muhofaza qilish muammolarini ko’rib chiqamiz. Tog’ o’simliklari va ularning atrofi o’rtasidagi murakkab munosabatlarni tushunib, biz ushbu ajoyib botanika mo’jizalarining mustahkamligi va xilma-xilligini chuqurroq tushunishimiz mumkin.