(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2024)
Ushbu maqolada PISA xalqaro baholash dasturi haqida shuningdek, o‘quvchilarning o‘qish savodxonligini baholash qay tartibda baholash kerakligi aytib o’tilgan.