(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Ushbu maqolada bo`lajak boshlang`ich sinf o`qituvchilarini kasb tanlash ishiga tayyorlashning mazmuni va metodlari haqida qisqacha yoritilgan.