(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Ушбу илмий мақолада одам савдоси жиноятини тергов қилиш жараёнида аниқланиши лозим бўлган ҳолатлар доираси батафсил ёритилган бўлиб, уларнинг ҳар бири назарий жиҳатдан алоҳида таҳлил қилинган. Тадқиқот натижаларига кўра, таҳлил этилган ҳолатлар тизими дастлабки ва суд тергови даврида исботлашнинг асосий предметлари сифатида тавсия этилган.