(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Ushbu maqola jahon madaniyati klassik asarlaridan biri “Qirol Lir” tragediyasida epizodik obrazlar misolida inson taqdiri idodalanishini tahlil etadi.