(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Ushbu maqolada Rauf Parfi ijodida yaqqol ko‘zga tashlanadigan yomg‘ir obrazi haqida va uning lirik qahramon ruhiyatiga ta’siri, yomg’ir faqatgina tabiat xodisasigina emas balki insonlarni dardini arituvchi vositasi sifatida tasvirlanishi haqida so’z boradi.