(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Ushbu maqolada Zulfiyaning hayoti yo‘li haqida va ijodiga nazar solish mumkim. Zulfiya ijodida o‘zbek ayolining taqdiri muhim o‘rin egallaydi, uning mamlakat hayotidagi faol o‘rni muhim ahamiyat kasb etadi. Zulfiya sevgi va sadoqat timsolida ko‘rishimiz mumkin.