(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
ushbu maqolada maktab o‘quvchilarining ona tili mashg‘ulotarida so‘zni tushunish, mazmunini anglash, to‘g‘ri qo‘llash yo‘llari ko‘rsatilgan. O‘quvchilarning lug‘at boyligini oshirish orqali dunyoqarashini kengaytirish usullari haqida ma’lumotlar keltirilgan.