(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Maqolada mubolag’aning o‘zbek tilshunosligida o‘rganilganligi va kimlar bu xususda ish olib borganliklari haqida fikr yuritilgan.Shuningdek badiiy asarlardagi misollar orqali tushuntirishga hatakat qilingan.