(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Мақолада Ҳамид Олимжон шеъриятида қўлланган такрирнинг ўзига хос семантик ва стилистик хусусиятлари ёритилган. Ҳамид Олимжоннинг такрирдан фойдаланиш маҳорати ҳақида мулоҳазалар юритилган.