(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Harakatga doir masalalar matematika fanining asosiy qismlaridan biri hisoblanadi. Bu turdagi masalalar bolalarda boshlang‘ich maktab yoshidan boshlab o‘rgatila boshlanadi.