(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2022)
мақолада ғўза навлари селекциясида қимматли хўжалик белгиларнинг ирсийланиши, ўзгарувчанлиги ва шаклланиши ҳақида гап борган.