(untitled) (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2022)
Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida ingliz tili o‘qitishning zamonaviy metodlaridan foydalanish orqali o‘quvchilarda XXI asr ko‘nikmalarini rivojlantish yo‘llari yoritib berilgan.