POETIK NUTQDA QОʻLLANGAN MUBOLAGʻANING ОʻZBEK TILSHUNOSLIGIDA TADQIQI - Gulmira Temirovna Komilova (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Maqolada mubolag'aning o‘zbek tilshunosligida o‘rganilganligi va kimlar bu xususda ish olib borganliklari haqida fikr yuritilgan.Shuningdek badiiy asarlardagi misollar orqali tushuntirishga hatakat qilingan.