ҲАМИД ОЛИМЖОН ШЕЪРИЯТИДА ТАКРИР - Абдишукур Мусаевич Шофқоров (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Мақолада Ҳамид Олимжон шеъриятида қўлланган такрирнинг ўзига хос семантик ва стилистик хусусиятлари ёритилган. Ҳамид Олимжоннинг такрирдан фойдаланиш маҳорати ҳақида мулоҳазалар юритилган.