CREATED IN THE EARLY YEARS OF INDEPENDENCE WORKS OF FINE ART ILLUMINATING HISTORY - Oydinoy Ochilova; Murodullayeva Durdona (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
San`at sohasi madaniyatni rivojlantirishdagi eng muhim sohalardan biridir. Xususan, tasviriy san`at yo`nalishini oladigan bo`lsak muhim o`zgarishlar davom etmoqda. O`sib kelayotgan avlodga ajdodlarga nisbatan faxr uyg`otishda tasviriy san`at asarlarining ahamiyati beqiyos bo`ldi.