BO`LAJAK BOSHLANG`ICH SINF O`QITUVCHILARINI KASB TANLASH ISHIGA TAYYORLASHNING MAZMUNI VA METODLARI - Yusufova Shahzoda Behzod qizi (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Ushbu maqolada bo`lajak boshlang`ich sinf o`qituvchilarini kasb tanlash ishiga tayyorlashning mazmuni va metodlari haqida qisqacha yoritilgan.