SEGMENTLI MORFING USULIDAN FOYDALANIB 3D MODELLASHTIRISHNING TAHLILI - Mualiflar: Beknazarova Saida Safibullaevna; O’tkirbekova Madinabonu Ravshanbek qizi (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Ushbu maqolada Segmentli Morfing usulidan foydalanib 3D modellashtirishning tahlili keltirilgan. Morfing tasvir va Morfing usullari hamda tasvirlarni 3Dmadellashtirish usullari dasturlari haqida tushunchalar tahlil qilindi.