TALABALARNING O‘ZLASHTIRISH DARAJALARINI ANIQLASHDA NORAVSHAN TO‘PLAMLAR NAZARIYASINING TATBIQI - Mamaraufov O.A.; Narmatova Y.Sh. (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Pedagogik eksperimentda noravshan to‘plamlar nazariyasidan foydalangan holda talabalarning bilim darajasini aniqlashda an’anaviy baholash tizimlari bilan bog‘liq mavhumlik va noaniqlikni hal qilish uchun noravshan mantiqdan foydalaniladi. Ushbu maqolada pedagogik tajriba-sinovlarda talabalarning bilim darajasini aniqlash uchun noravshan to‘plamlar nazariyasidan foydalanishning bir yondashuvi qararab chiqilgan.