QORAQALPOG`ISTON SHAROITIDA PIYOZ EKISH MUDDATI VA USULLARI - X.Matiyakubov; Magistr: D. Hayitboyev (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2023)
Qoraqalpog`istonda piyozning axamiyati, vazifasi va ekish usullarini o`rganish hamda piyozning xosildorligini oshirish.