AQLI ZAIF BOLALARNI AXLOQIY TARBIYASIDA SINFDAN TASHQARI ISHLARNING AHAMIYATI - Karimova Zulfiya Abduraxmanovna; Xo’jamuratova Xadicha (European Journal of Interdisciplinary Research and Development, 2025)
Ushbu maqolada aqli zaif bolalar tushunchasi, ularning axloqiy tarbiyasidagi o‘ziga xos jihatlar, sinfdan tashqari ishlarning ahamiyati va ularni samarali tashkil etish metodlari ilmiy-nazariy yondashuv asosida yoritiladi.